A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Gdyby Twoje marzenia wprowadzili w czyn, to pierwszego złapali by Ciebie, pobili do nieprzytomności i obudziłbyś się już na linii frontu, albo na stole operacyjnym jak Ci wyrzynają nerki i wątrobę.
Myślisz, że ktoś by to sprawdzał?
O Ty naiwny! xD
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Uczyłem się pilnie Historii mojego Narodu, mojej Polski.
spoko
a jaki ci żyje się przy żydach w Polsce ?
pokaż mi chociaż jednego nieżyda na wysokim stanowisku?
nawet pedofil jp2 miał żydówkę starą Katz.. więc twój światopogląd jest ukształtowany przez żydowską edukacje, telewizję itd
..