mareczex093 napisał/a:
Kolejny syn, który pierdoli, że głowa boli . To że ty mieszkasz w jakiejś chujowej Warszawie gdzie zawartość CO2 jest większa niż azotu nie oznacza, że każdy w tym kraju tak ma. U mnie na Podlasiu jest dużo nowych bloków, które mają max 10 lat i świetnie się trzymają i dodam, że nasze chujowe zjebane 20 letnie bloki oraz rozpierdalające się w ziarenko piasku kamienice są wciąż lepsze niż domki z kart ludzi z "wyższym poziomem kultury" i życia, którzy nie potrafią samodzielnie myśleć i dający sobą manipulować jak marionetki sterowane sznurkami. A jak masz pisać o własnym kraju chujka to wypierdalaj cwelu z tego kraju do Amerykańców zapierdalać na zmywaku albo jako sprzątacz w domu starców i zobaczysz jakie te skurwysyny będą miały do ciebie szacunek. Wtedy zobaczysz kto się z kogo naśmiewa. Chuj Ci w dupę na drogę
Widzę mózg już całkowicie wyprany u pana.
Po pierwsze nie mieszkam w Warszawie.
Po drugie za wypierdalaj dostaniesz warna.
Po trzecie:
Serio uważasz, że Ameryka to kraj idiotów? Tylko dlatego, że od lat idioci pokroju ciebie wmawiają ci, że tak jest?
Porównajmy szkolnictwo USA i Polski, podaj mi proszę jakąś szkołę wyższą w TOP rankingu światowego, ups, kurwa, nie ma Polski, no popacz popacz.
Wmawiaj sobie, że to hamburgery, idioci, debile, ale największym debilem jesteś ty myśląc, że jesteś lepszy. Popatrz na Polskę i co widzisz? Fajki, alkohol i ćpanie, zapewne słuchasz do tego rapu i masz wyjebane na wszystko. Ja widzę bagno, przekręty, łapówki, korupcję.
Polaczek jebany w dupę od lat będzie wypowiadać się na temat kraju, w którym poziom życia jest na całkiem innym standarcie.
Wszystkich patriotów uprzedzam, że Polaczka użyłem celowo, bo pierdolę wszystkich sadistickowych patriotów.