@~_Yarko_ ty to, normalnie nie wiem, no nie wiem co jest z tobą nie tak... Musiałeś ?
Święta są a ty takie nam tu przykrości robisz.
To huj jesteś nie facet. Po pierwsze, baba też może gołdę pić. Po drugie, bierzesz parę karmelków, rozpuszczasz w wódzie, i masz. @Castamir: jaki byłby odpowiedni przepis na nalewkę z karmelków? Coś opowiadałeś, ta twoja z liczi była niezła.Identycznie wczoraj rozbiłem likier karmelkowy. Żona z siostrą sobie zażyczyły. Na szczęście krowa wódeczki ocalała. Siedziały o suchych pyskach hehe, cóż życie...
1.XI — niech będzie i twoim świętem!To huj jesteś nie facet. Po pierwsze, baba też może gołdę pić. Po drugie, bierzesz parę karmelków, rozpuszczasz w wódzie, i masz. @: jaki byłby odpowiedni przepis na nalewkę z karmelków? Coś opowiadałeś, ta twoja z liczi była niezła.
Trzeba się dzielić, zwłaszcza jak jesteś winowajec.
To cofam obelgę, wykonałeś swój społeczny obowiązek, i postąpiłeś jak na porządnego polaka przystało: nikt nie powinien chlać sam.Moja gołdy nie uważa., a o suchym pysku nie siedziały cały wieczór. Walnąłem lufę i niesiony szyderczym śmiechem zapierdalałem z buta do Żabki po kolejnego ulepa....😀