Wysłany:
2012-09-10, 21:45
, ID:
1398309
Zgłoś
A czy to w jakiś sposób obraża apple czy coś? Po prostu pokazuje w prosty sposób w krzywym zwierciadle sytuacje w obecnych czasach u niektórych rodzin. Tatuś musi zapierdalać i wydać hajs na gówniane gadżety, a rodzina zadowolona. No przynajmniej ja tak to widzę.
I ktoś wyżej wspomniał o porównywaniu samochodów, przecież to wszystko takie samo.... no kurwa mac! Mam prawo hejtować inny samochód jeśli części do niego są drogie i wjebane gdzieś w pizdu głęboko, że trzeba pół samochodu rozebrać. Mam prawo hejtować inny samochód jeśli gwarantuje mi niższe bezpieczeństwo niż konkurent (tu akurat ukłon w stronę Volvo za najbezpieczniejsze samochody). Mam prawo hejtować jeśli chce zapierdalać szybkim samochodem tam, gdzie mogę zapierdalać i nie zrobię komuś krzywdy, a dostanę wolne gówno. I tak wymieniać mogę w kółko. Pierdolisz synu od rzeczy, jeśli nie widzisz różnicy między samochodami i dla Ciebie to tylko "4 koła, karoseria i silnik" to jesteś tępym kretynem i nawet nie powinieneś usiąść za kierownicą samochodu taty żeby dał Ci pokręcić kierownicą dla zabawy.
I przez takich ludzi jak Ty tworzą się podziały i konflikty bo jak widzę takie pierdolenie, to aż mnie ściska...