ad tym co się odpiernicza z kobietami w tym kraju w imię jakiś pseufozasad religijnych*
boją się co dalej z ich dzieckiem
Ktoś jest tu na tyle bogobojny i miłosierny, że przygarnie do siebie? Zaopiekuje 24/7? Jak tak to przyjmuję krytykę i chylę czoła...
Beny
no faktycznie nad tym co się odpiernicza z kobietami w tym kraju w imię jakiś pseufozasad religijnych* najlepiej milczeć czy zamiatać do działów gdzie nikt nie wchodzi. Już wolę jak mnie pojadą od lewaków niż idawać, że wszystko jest ok. Mam w rodzienie jedno dziecko z zespołem Downa.
Nie zesraj sie bo:
sporo jest dzieci z zespołem downa i w Polsce i na świecie, zazwyczaj wychowują się w kochających rodzinach, ale ty bys skrobał jakby było to legalne, ok, każdy ma swój światopogląd. Wyżej wspomniany zespół to najczęściej wynik późnego wieku zachodzącej w ciążę. Druga kwestia jest taka, że dzieci z wadami, rodzi się niewiele, biorąc pod uwagę liczbę wszystkich nowonarodzonyvh dzieci w naszym kraju, to taki lewacji slogan mający na celu etyczne uzasadnienie legalizacji zabijania nienarodzonych dzieci według widzi mi się.
Szkoda że żaden pierdolony debil nie wie że aborcja ze względu na wady płodu została zakazana tylko i wyłącznie dlatego że jest SPRZECZNA Z KONSTYTUCJĄ ponieważ jest to ABORCJA EUGENICZNA - nawet kurwa Niemcy za Hitlera nie pozwalały ich kobietom dokonywać aborcji a tym bardziej eugenicznych, za to Polki do tego były namawiane podczas okupacji. Spierdoliny z mediów tak zmanipulowały społeczeństwo że nawet kurwa nie wiecie że w Niemczech dzisiaj może i jest dozwolona aborcja do 12 tygodnia życia lecz żaden kurwa lekarz nie ma prawa namawiać do aborcji ze względów eugenicznych bo to sprzeczne również z ich konstytucją. Jebane kurwa lewackie głąby.
|ecnart
sugerujesz, że hitlerowcy mieli sprzęt do usg i robili badania prenatalne? No bo jak inaczej mieli by wykonać tą Twoją aborcję eugeniczną? Lewackie argumenty bywają często debilne, ale jak czytam te Wasze wypowiedzi to prawa strona też potrafi pierdolić jak potłuczona... Gdzieś coś kiedyś ktoś powiedział to ja bezmyślnie powtórzę...
Znowu jakaś lewacka spierdolina myśli, że jest dowcipnie inteligentny albo inteligentnie dowcipny.
Chujowa kreska. Żart rzadki jak zupa w więzieniu.