Jak lubisz gdy Ci ktoś kutasa to mordy wkłada to Twoja sprawa, ja bym to zgłaszał od razu.
No chyba cie poj***ło typie....
Za k***a nic bili nas, karali pałami, gazowali , bo pato rodzice i co też k***o mnie na dołek albo na sledczak za to że stary się mój w gangsterkę bawił??? Za czyje bledy ta dziewczyna ma placic ?? Nie chce gadac ?niech nie gada
ma k***a prawo. Oni nie mają prawa się cwe*u znęcać nad cywilami by popchnąć śledztwo. "Maja tam kamery itp" to juz na k***a kamery zdjecie drukowac do telewizji podac a nie dzieci dreczyc sk***ysynu.Mam nadzieję Psie ze zrobia z tobą to co z tym psem z pewnego miasta w Polsce co dręczył małolatów bo mu się córka k***ila po prostu zajebią na służbie. A co do policji nic nie mam ale jebac takie psy jak ty k***o
Czy ty z chuja spadłeś czy naprawdę jesteś taki niedojebany Johny ?
Z resztą mi pies powiedział że dostałem bo spierdalalem a bidulek musiał biegać i szukać
Za to bym ci wyjurwil w czajnik ale na necie nie ma co się napinać dziwko bez szkoły
Kurwa afera za byle co, trochę przekleństw, szarpania i zaraz zwolnienie dyscyplinarne, ja pierdole..
Za moich czasów brali na dołek i zanim zaczęli przesłuchanie to wpierdol, nie raz i nie dwa dostałem blondyna po goleniach i kurwa jakoś żyje. Widać na każdym kroku że te państwo schodzi na psy i nawet krzywo spojrzeć na kogoś to zaraz donos bo przecież tak nie wolno..
ty to pewnie ten prawilniak co jp na 100% jebać biedę , jebać kurwiszony,szony,lachony! wiem z kim mam do czynienia ! więcej nie trzeba słów !
Łapcie linka, bo Autor jakoś się nie kwapi wrzucenia jakiegokolwiek źródła. Bo przecież gównoburza jest najważniejsza
Co do nagrania - racja jest po połowie. Policjanci przesadzili, zaś jeśli by ją pogłaskali po główce i przytulili, wątpię by coś od niej uzyskali. Czy by uzyskali te dane w inny sposób? Możliwe.
Niemniej przy każdej takiej sprawie, każdy wymaga by policja była kryształowo czysta, bardziej jak święci. A prawda jest taka, że każdy z nas ma skurwysyna w sobie i niezależnie od roboty wykorzystujemy go świadomie lub nie w robocie.
A bo wy myślicie, że grzecznie i uprzejmie coś się da wyciągnąć od patusiary?