Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Nawet fajnie, że wypowiadający się tutaj oraz autor i wstawca filmiku nie za bardzo mają pojęcie o czym mówią/myślą, z czego się śmieją. Otóż związek z kuzynem NIE JEST kazirodztwem. Nie wiem jak jest obecnie, ale małżeństwa między kuzynostwem zawsze były dość częste i tym częstsze im wyższa była pozycja społeczna nupturientów; zdarzały się również związki z bratem ojca lub matki. A! I dodam jeszcze, że nie ma też naukowego wyjaśnienia dla tabu kazirodztwa, kumulacja wad genetycznych jest tylko w pewnym stopniu wytłumaczeniem. Potomstwo ze związku kazirodczego jest co prawda narażone na większą szansę występowania wad, ale tylko w krótkim okresie, patrząc z perspektywy gatunku. Natomiast w dłuższym okresie dochodzi do... kumulacji cech pozytywny.
UP
nie wiem czy jaja sobie robisz, trolujesz, czy też zero wiesz o genetyce, niemniej
poczytaj o starych rodach szlacheckich, wadach genetycznych związanych z pokrewieństwem,
no chyba że próbujesz wytłumaczyć ruchanie siostry
@up de_sade nie zrozumiał doboru osobniczego, więc chce pozostać w zbiorze cech gwarantowanych szkoda tylko, że nie zdaje sobie sprawy z tego, że może dostać więcej niż chciał
Wręcz przeciwnie, czytałem, niedawno pojawił się np. artykuł o hiszpańskich Habsburgach i o problemach związanych z bliskim pokrewieństwem w ich związkach. Tylko że ja pisałem o kumulacji cech pozytywnych i negatywnych. Te ostatnie się samoeliminują; przynajmniej w naturze. Dużo bardziej przemawia do mnie hipoteza zróżnicowania genetycznego na wypadek śmiertelnej choroby w populacji. Tak czy siak nie mam mowy o kazirodztwie w przypadku z filmiku, przypadku kuzynów. Pamiętajcie, że pierwotną populację człowieka szacuje się na kilka tysięcy osobników i jesteśmy tym samym żywym dowodem na to, że hołdujecie zabobonnemu myśleniu. Co więcej, w miarę jak z Afryki emigrowały kolejne grupy ludzi dochodziło do... dalszego zawężania puli genetycznej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie