Nie ważne jest jakiej muzy się słucha ważne by ta muzyka miała jakiś przekaz. Tak wiec nie mam nic do Hip hopu jeśli nie lansują się hajsem i nie nawijają jakie to jego ziomki są zajebiste, z drugiej strony do Metalu, Trasha czy innego hardcore'u też nic nie mam jeśli da się w miarę zrozumieć tekst który nie jest tylko dźwiękiem mordowanej świni ....
Typowy core typu Asking Alexandria. Nie mowie, lubie czasami ich posluchac. Ale jechanie na caly podgatunek Core jest zalosny. HardCORE jest np jak dla mnie kopie dupe i ma ciekawy przekaz. Poza tym. Nie kazdy Metalcore skupia sie na breakdownach w kolko i trzepaniem chujowych riffow w stylu detune. Nie kazdy uwielbia nakurwiac do tró black vargow ze skandynawii, ktorzy jak dla mnie sie marnuja, bo nie pokazuja nic nadzwyczajnego. Chcecie prawdziwego MetalCore? Posluchajcie Parkway Drive, ktorzy dla mnie sa po prostu zajebisci. Ich kawalki nie polegaja przynajmniej na nakurwianiu tego samego w kolko zmieszanego z breakami co 20 sek.
pedalskie? idź do gimnazjum i spytaj się jeszcze co jest pedalskie poza hip hopem i peją
ja słucham takiej muzyki i jakąś nie chodze po mieście i nie rozkurwiam wszystkiego po drodze jak robią to niektóre ciule słuchające hip hopu... jak ci się nie podoba nie słuchają a nie pierdol że to pedalskie
Nawet nie wiesz czego nie lubisz pierdolony hip-hopkryto - matole, rap to muzyka a nie hh.
Tak nie rozpierdalasz niczego ale jesz koty, smacznego.