Ja pierdole, ludzie! Won na joemonster, won na demotywatory, won na wykop i won na basha! To jest sadistic! Tu się psy i małe dzieci wpierdala do obiadu, a nie reanimuje!
Do któregoś tam psychologa z pierwszej strony: chuj Ci do tego co by kultywator robił, a czego by nie robił. I ja całkiem serio mówię z tymi demotami, tam jest właśnie wylęgarnia takich jak Ty i tam się najlepiej odnajdziesz.
Niedługo na mojego kochanego sadystycznego sadola będą ludzie wrzucać wzruszające historię o pobitym psie, o chorym piesku, o wrzuconym do śmieci kotku i o starej babci, która nie ustąpiła miejsca w autobusie, a ludzie bili brawo.
Jak mówi sam tytuł jest to kącik sadystycznego humoru. Uwaga! Po pierwsze SADYSTYCZNEGO, a po drugie HUMORU. I taki właśnie to był serwis dawniej, dopóki nie stał się popularny i dopóki takie gówno jak wy nie przyszło tutaj z wyżej wspomnianych przeze mnie domotów.
edit: Prawie bym zapomniał wrzucić coś specjalnie dla miłośników zajebiście wzruszających historyjek o słodkich pieskach:
tinyurl.pl?aoEwVJfA Enjoy!