fuckuyoufuckingfuck napisał/a:
te pierdolone ruski (tak ruski wiem co pisze) to jebane cioty! prawie kazda akcja jest z biciem kobiety... jebane skurwysyny nie maja za grosz honoru. jest tylko jedna sytuacja w ktorej podnioslbym reke na kobiete, tylko wtedy jakby jakas zaatakowala moja dziewczyne w innym wypadku jest to poprostu brak przyslowiowych jaj
chociaz z drugiej strony prowokujace cipy tez sa szmatami ale i tak bym nie uderzyl bo szkoda na taka kurwe reki podniesc
Co ma honor do pierdolnięcia szmacie w pysk ???????? Co ty pierdolisz w ogole ???? Honoru by nie było jak by jakaś laska zajebała twojej i wtedy twój honor zostałby zwolniony i zajebałbyś delikwentce ???? A nie uważasz, że bardziej honorowe by było jak by twoja kobieta solo zawalczyła jeden na jeden ???? STARY wyloguj się z internetu i nie pisz takich rzeczy publicznie. I nie używaj słowa honor jak nie wiesz kiedy go użyć. Reszta po tym co przeczytałem to ty kurwa wydaje mi się nie znasz definicji tego słowa, a co dopiero poczucia bycia honorowym. Nawet z tobą w żadną dyskusje nie będę wchodził, myślę że by mi argumentów brakło i honoru.
ps. Również uważam ze nie przystoi kobiecie pierdolnąć, a już na pewno nie za zdradę. tylko iść do gościa z którym się pościła i mu flachę postawić to raz a dwa podkreślam KOBIECIE, damie kurwa a nie szmacie.