Gościu typ po prostu wyjebał się na ryj.
Ciesz się tym, nie rozkminiaj.
Wy się tak nie cieszcie, lag zabija! Wirtualne życia to też życia, skoro dla łże-trybunału płód to człowiek, to czemu postać w grze nie miałaby być chroniona?
A tu mamy przykład w RLu.
Podoba mi się twój tok rozumowania. Sam mógł bym zrobić sobie max 1 gówniaczka z jakąś loszką, ale wizja wychowywania niepwłnosprawnego umysłowo dałna i zajmowanie się nim do końca swoich lub jego dni skutecznie mnie odstrasza. Co gorsza jest wiele panien, które po wykryciu w badaniach prenatalnych zdałnienia płodu chcą urodzić owego dałna wierząc w jakąś chorą katol-ideę, że wadliwy genetycznie żelek w macicy to też człowiek i że trzeba za wszelką cenę urodzić owego dałna niezdolnego do przyszłej samodzielnej egzystencji...
MIAŁAM, KURWA, MIAŁAM!!! To jest historia, dawno zrzuciłam!Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.
Podoba mi się twój tok rozumowania. Sam mógł bym zrobić sobie max 1 gówniaczka z jakąś loszką, ale wizja wychowywania niepwłnosprawnego umysłowo dałna i zajmowanie się nim do końca swoich lub jego dni skutecznie mnie odstrasza. Co gorsza jest wiele panien, które po wykryciu w badaniach prenatalnych zdałnienia płodu chcą urodzić owego dałna wierząc w jakąś chorą katol-ideę, że wadliwy genetycznie żelek w macicy to też człowiek i że trzeba za wszelką cenę urodzić owego dałna niezdolnego do przyszłej samodzielnej egzystencji...
Szkoda, że nie jesteś ulaną loszką150kg+, a masz tylko kilka kilo nadwagi jak wspominałaś i gustujesz w panienkach... Można było by coś z tobą przyświrować.