mateuszsick napisał/a:
Drażnią mnie te frajery z tego kanału "stop cham" tam co drugi frajer najpierw prowokuje sytuację następnie "rekort widijoł" i robienie z siebie ofiary i świętoszka. A już nie wspomnę o tych frajerach co chcieli nagrać kogoś a nagrali materiał dowodowy na samych siebie bo są debilami i frajerami. W innych czasach takie kundle by sprzedawały ludzi do niewoli ciapatym to taki typ ludzi.
Dlatego ja nie oglądam tych kompilacji wypadków. Na samym początku, gdy Stop Cham i inne kanały kompilujące zdarzenia z kamerek się pojawiały, to były bardzo dobre i merytoryczne kanały, które rozbudzały wyobraźnię na drodze. Potem, gdy m.in Stop Cham obrósł w piórka i by zgadzały się wyświetlenia, zaczął S. Ch. publikować nagrania, gdzie nagrywający sami prowokowali buractwo na drodze. Podjeżdżanie do wjeżdżającego na rondo by go strąbić czy nie ustępowanie przy jeździe na suwak to klasyka. No i mamy dodatnie sprzężenie zwrotne - coraz więcej debili mających prawko z czipsów prowokowało chamstwo, buractwo i niebezpieczne sytuacje na drodze by "zaistnieć" na YT. Sam wrzuciłem nagranie na S. Ch., gdy jadąc drogą nr 10 pod Bydgoszczą zostałem zasłonięty przez TIRa przez co gościu w Yarisce wjebał się przede mną z podporządkowanej. Zostałem przez zjeba wyhamowany do zera, by uniknąć wjechania mu w klapę. Ale było to zdarzenie losowe, nie sprowokowane przeze mnie. Od 3 lat nie oglądam tej patologii na YT by nie nabijać zasięgów i wyświetleń pato YouTuberom. Z tego samego powodu nie oglądam youtubowej patologii w postaci freak fightów, fagat, boxdeli, gargameli i innych cweli którzy za szekle sprzedaliby rodzoną siostrę i matkę do burdelu.