Nie powiem ,,codzienność na uberku" bo nie trafiają mi się często takie pizdy a szczególnie fekalnoskórne ale czasami jestem zmęczony tą robotą. Pozdrawiam wszystkich kierowców ubera użerających się z takim gównem.
Nie powiem ,,codzienność na uberku" bo nie trafiają mi się często takie pizdy a szczególnie fekalnoskórne ale czasami jestem zmęczony tą robotą. Pozdrawiam wszystkich kierowców ubera użerających się z takim gównem.
Lewacka bezkarność u człekopodobnych ssaków doprowadziła do zachowań widocznych na filmie
Już lepiej rozbrajać miny na ukrainie w sandałach niż jebać dla ubera czy innego bolta.
Zapierdalam tak od ponad 10 lat. Wyrobiłem sobie już stałych klientów i świetne kontakty, mam mnóstwo stałych zleceń i dobre napiwki. Gdyby nie dobry szmal to już dawno bym to jebnął.Już lepiej rozbrajać miny na ukrainie w sandałach niż jebać dla ubera czy innego bolta.
Mam gaz pieprzowy w lewej i w prawej kieszeni kurtki. Do tej pory nie użyłem ich ani razu chociaż w gębę już kilka razy dostałem.Na chuj sie szczypać. Walisz gazem po oczach i drugi raz juz sie tak nie zachowa