, Twoj komentarz jest ponizej jakiegokolwiek poziomu. Cały ten rząd powinien zostac postawiony przed trybunal stanu i surowo osadzony. Jak Ci nie wstyd stawac w obronie tych nieudacznikow i złodziei ?
I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.
Pamiętajmy z jakiej rodziny wywodzi się ten człowiek. Jego ojciec był niemieckim kolaborantem podczas wojny, pracował w niemieckiej prasie propagandowej.
Coś ci się popierdoliło chłopczyku z tą kradzieżą. Czy aby raz przeczytałeś art. 240KK czy tylko wioskowe mity powielasz?
Co on kurwa bierze?
Widzę, że z Mannem dzieje się to samo co od kilku lat z Wałęsą... Za niedługo osiągnie taki poziom żenady, że nawet śmieszkować z niego będzie trudno...
Manna nie lubię i nigdy nie lubiłem. Teraz przepoczwarzył się z dziennikarza radiowego, fachowca od muzyki w cienkiego bolka "fachowca" od polityki. Liczy na to, że jadąc po PiS-e zgromadzi więcej pieniędzy na swoje radyjko. A propos, już wpłaciłeś mu na to radyjko? Zadeklarowałeś comiesięczne donacje? Jest żałosny w swoim gadaniu. Przez lata nie przeszkadzało mu ani panowanie nad nim komuchów ani pisiorów? Jest chorągiewką, która wie jak się ustawić. To jest MOJE zdanie, nie musisz się z nim zgadzać i wybacz, ale kim ty jesteś, żeby oceniać poziom mojej wypowiedzi. Pilnuj swojego kurwidołka i ode mnie trzymaj się z daleka.
I jeszcze jedno. Jeśli masz dowody o jakimkolwiek przestępstwie, jakim na przykład jest złodziejstwo, to twoim obowiązkiem jest zgłoszenie tego do prokuratury. Jeśli tego nie zrobiłeś, sam jesteś przestępcą ukrywającym przestępstwo.
Jego ojciec był Polakiem kolaborującym z NIemcami. NIe pracował w prasie tylko jego plakaty były publikowane w prasie propagandowej. Również takie na zamóienie. I były tak straszną kolaboracją, że nawet Stalinizm dał mu raptem kilka lat pierdla zamiast czapy. A za kolabo zawsze była czapa.
Nie żebym bronił jego lub synka. Ale niech krytyka będzie prawdziwa.
Z Twoim starym xD