Kiedyś zbutałem z ekipa 9 osobowa jednego zjeba, akcja działa sie po imprezie około 3-4 w nocy w Opolu koło klubu u papy musioła. Nie jestem z tego powodu dumny ale koles sie bardzo i długo prosił ,żeby dostał wpierdol. Stoimy sobie z browarkami wszyscy sztywni pochodzi chłopak i woła do ziomka e ty huju dawaj ponapierdalmy sie troche, ziomek myslal ze to jakiś znajomy którego nie kojarzy i powiedział daj spokoj... ale chłop widac ,ze twardo ,podszedł do ziomka i wyjebac ci cwicze mma
no i tak kurwa mysle nie beziemy buta chłopa w tyle osób a nikt nie miał ochoty nikomu wpizde wstawiac ,myślmy najebany wracamy na chate. Wsiadamy do auta po 30 minutach negocjacji by spierdalał bo dostanie w pizde, ale on zajebał z otwaretj w szybe. No to żeśmy wysiedli i znow zaczeły sie negocjacje by spierdalał bo wygarnie po 20 minutach sie zaczeło ... dostał tak sromotnie w kurwe ,że myślałem o przypale bo sie nie ruszał. Chłopaki po nim skakały, harcowaly itp itd. Po kilku dniach sie patrze a ten zjebany ryj sie giba na wioskowym festynie do szlagierów niemieckich, myśle jakim hujem ?? znów sie zaczoł sadzic znów prawie sotał w pizde ale sie uspokoił po ilości osób znajomych którzy sie zadeklarowali ze mu wyjebią. Po tygodniu czasu od tego incydentu przeczytałem na pewnej stronie informacyjnej o regionie ,że ten chłopak z mma pobił chłopaczka podpalił go ,ugasił , pocioł nożem przebrał i wypierdolił pod dom z 60 % oparzenia ciała. Dlatego czasami ogladam taki filmik z ciekawosci czym on sobie zasłużył na taki wpierdol