Za krótko się szarpała to raz z dwa ,że zanim ktoś się spojrzał co się dzieje to on już ją na rękach miał więc jakbym ja tylko usłyszał krzyk dziewczyny po czym zobaczył tylko kolesia trzymającego nieprzytomną laskę to bym założył ,że coś jej się stało a on jej pomaga biorąc ją do domu po np. insulinę.
Czyli ogólnie rzecz ujmując ten dowcip może by miał sens jakby trzymał jej tą szmatę nie 1sek tylko z 4-5 tak aby ludzie to zauważyli.
Brawo dla tych państwa! Dzięki nim i im podobnym, widząc takie akcje ludzie myśla sobie: O kolejny pokurwieniec próbuje zostać celebrytą na jutubie.
Brawo po tysiąckroć brawo. Tępe chuje.
Wkurwiają mnie już te pranki, testowanie ludzkich odruchów i zachowań. Co my jakieś szczury doświadczalne?
Najgorsze ,że ta "moda" weszła do Polski. Ludzie często robią z nas idiotów bez poczucia humoru, kręcą nas nie płacąc nam nic za nasz wizerunek, a sami na tym zarabiają.
Z resztą jak człowiek zareaguje w takiej sytuacji i się dowie ,że to żart to potem drugi raz oleje sprawę bo nie będzie chciał być znowu wkręcony.
Ja widząc na ulicy dziwną sytuacje też bym miała podejrzenia czy to nie jest jakiś głupi "prank".
Powinno się nałożyć kary za takie "pranki". Jak by Policja dostała wezwanie to niepotrzebnie by traciła czas na dochodzenie co się stało.