Czarnuch pierwszy zaatakował białego dusząc go ale to białych wyprowadzili ze studia - FUCK LOGIC.
Czy wyście ludzie na głowy poupadali? Słyszeliście ten ściek, jaki wypływał z ust tych skinheadów? Dziwicie się, że Czarny zaatakował? Wy byście siedzieli spokojnie, jakby na was pluto?
Ogarnijcie się, bo ciągle mam Sadisticowców za ogarniętych ludzi, ale trzeba myśleć otwarcie a nie z klapkami na oczach jak koń pociągowy.
Czy wyście ludzie na głowy poupadali? Słyszeliście ten ściek, jaki wypływał z ust tych skinheadów? Dziwicie się, że Czarny zaatakował? Wy byście siedzieli spokojnie, jakby na was pluto?
Ogarnijcie się, bo ciągle mam Sadisticowców za ogarniętych ludzi, ale trzeba myśleć otwarcie a nie z klapkami na oczach jak koń pociągowy.
Czemu tak się prowadzący spiął na "Jerrego Kinga"? Kto to był? Oświeć ktoś moją ignorancję a dam piwo.
Dobra dobra nie pierdol głupot... Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia lub jest się zbyt głupim żeby się inteligentnie odgryźć to się zachowuje jak ta małpa... Dlatego pytam się jesteś idiotą i w każdej rozmowie rzucasz się z łapami bo nie rozumiesz większości słów, których ludzie używają w rozmowie z tobą?