Czarni bardzo często mają już HIV-a. Na chwilę odłożymy obrzydzenie na bok, ale warto ryzykować? Pewności, że nic nie złapiesz nigdy nie ma w 100%.
Taki chuj 😂. Wystarczy mi, że ktoś mi sprzedał HPV kiedyś, mimo tego, że 60-70% ma tego wirusa, to i tak mnie to wkurwia, a wcale nie ruchałem czego popadnie.
Czarni bardzo często mają już HIV-a. Na chwilę odłożymy obrzydzenie na bok, ale warto ryzykować? Pewności, że nic nie złapiesz nigdy nie ma w 100%.
Niestety, ale prawdę pierdolisz. Taka jest natura nas facetow singli bez zobowiązań.(...)
Gość nie tylko rozsądnie zrobił, ale też może oszczędził sobie wstydu. Jakby ta polska szmaciura, którą jebał mokebe 190cm i 100 kilo mięśni swoim 18-cm czarnym zaganiaczem, zobaczyła małego 14-cm siusiaczka z serem pod napletem wątłego 75-kilogramowego Polaczka, to być może by pękła ze śmiechu...
Niestety, ale prawdę pierdolisz. Taka jest natura nas facetow singli bez zobowiązań. Jak fajna locha i w miarę zadbana, a nie jakaś bumiara, to sam bym po takim murzynie zabrał do jakiegoś motelu, wypłukał porządnie piździcho, sraczysko i porządnie zakutasił we wszystkie dziury, ale potem czym prędzej spierdalał, bo taka świnia, która się zadaje z czarnymi parchami, ni chuja nie nadaje się do zbudowania trwałej i dobrej rodziny...