A wy dalej na serio myślicie, że w razie wu polscy mężczyźni będą tłumnie chcieli iść do wojska w obronie kraju, który nienawidzi ich ze względu na płeć? Trzeba być mocno zjebanym, żeby dać się zabić za ludzi otwarcie mówiących, że twoje życie jest mniej warte od Dżesiki żyjącej z 500+.
Nie martw się, takich jak ty zaraz na początku sie odstrzeli, chętnie bym wykonał ten wyrok na takim niedojebanym eunuchu jak ty.
Możliwe, że mało ludzi na wózku twórca filmiku widział.
W bardzo wielu przypadkach wózek nie służy osobom całkiem niezdolnym do chodzenia. Widzę, że po podniesieniu gość nie wygląda na specjalnie stabilnego i szybkiego. Może np. mieć stawy i mięśnie w porządku a zerwane więzadła i skrajną niestabilność. Albo cokolwiek innego.
Może to być jakakolwiek dolegliwość, nawet szwy na brzuchu, których ma nie obciążać chodzeniem a może to moja wrodzona naiwność, że jednak nie żyjemy w do reszty skurwionym świecie.
Ja w tym czasie będę w normalnym kraju takim jak Czechy siedział i śmiał się z waszych głupich, p0lskich ryjów gnijących w okopach za to, żeby lewaki z rządu mogły ponarzekać na toksyczną męskość xD no już p0lski śmieciu, idź umieraj. Raus. Haraszo.
Ty nawet nie wiesz co to męskość eunuchu. Tłumacz sobie swoje tchórzostwo w taki sposób. Całe życie uciekaj jak szczur.
Przestałeś być Polakiem jak dupę ruskim sprzedałeś i azyl na Białorusi dostałeś. Dupov jak z Bialorusci na konfederację głosowałeś?
Mogę się powołać na Ciebie jak będę chciał skorzystać z tego azylu? Znają tam Ciebie?
Na Zajączkowską z Konfederacji głosowałem, już dawno na nich nie głosowałem, ale byłem kiepsko przygotowany do tych wyborów. Bardzo liczyłem na Bartoszewicza, ale niestety nie było go na liście. A Ty gdybyś mógł głosować to na kogo byś oddał głos?