RutQ napisał/a:
@Ork.Chujowy idź stąd i nie psuj atmosfery. Obrazek
Atmosfery...? Równi dobrze można wstawic obrazek słonia i podpisać "Fajny żółw". Zrobi to identyczny sens.
Cooback napisał/a:
@Ork.Fajny widzę, że masz problemy z odróżnieniem stron która to lewa a która prawa.
Obrazek
Ohhh tak... Wybacz kurwa. Pomyłka, z rozpędu, prawej i lewej przekreśla calkowicie sens mojej wypowiedzi.
Bezkarny Mistrz napisał/a:
Pora iść spać gimbie, już północ (przestaw sobie zegarek o godzine do przodu). Dobranoc bo nie wstaniesz na śniadanie.
Nie chcę ci nic mówić ale z naszej dwój o prędzej gimbazistą jesteś tutaj ty. (prawie) 50latek raczej ma lepsze rzeczy do roboty koło północy niż klepać klawiaturą na stronie sadistica.
Na sadisticu zdarzają się ludzie inteligentni którzy rozważają na temat ludzkiej egzystencji i śmierci, podejrzewam że ciebie ten problem nigdy nie dotknie, co niestety jest smutne
Ale to kurwa nie ma nic wspólnego jełopie z żadną dyskusją. To źle podpisany obrazek i kurwa banda przygłupów rzucająca się w obronie głupoty...
Czy ty w ogóle kiedyś kurwa słyszałeś o takich ludziach jak Artystoteles albo Epikur, czy może wtedy byłeś zajęty rysowaniem kutasów w zeszycie, siedząc w ostatniej ławce na historii.
Wybacz. Ale w podstawówce i gimbazjum byłem zajęty wpierdalaniem kartkówek i byciem głupim dzieckiem, w średniej rozumiałem że filozofia to pierdoła dla tych którzy nie potrafią znaleźć sobie prawdziwej nauki a teraz jestem zajęty o wiele ważniejszymi odkryciami np. pana Kary'ego Mullisa...
Poza tym historia starożytności jest przydatna tylko historykom i archeologom. Jako ktoś spoza dziedziny wolę interesować się ostatnim wiekiem, gdyż głównie on wyjaśnia czemu żyje w świecie takim a nie innym.
Loaloa napisał/a:
Ork.chujowy kiedyś z pełną powaga pisał, że bozia po swojej prawej ręce sadza samych prawych ludzi, a po lewej niegodziwców i że to od tego wzięły się polityczne okreslenia "prawica" i "lewica". Teraz ten zjeb, jak się okazuje, nie wie nawet która strona jest lewa, a która prawa. W świetle jego twierdzenia pomyłka ta wydaje się w dwójnasób zabawna.
Laoloa kiedyś z pełną powagę pisał, że wierzy w historię opowiadaną przez środowiska lewicowe...
Zapewna wielki głód na Ukrainie to dla ciebie mit...