Trzeba być pojebanym żeby chodzic na dolek, aby się badać czy jestem trzeźwy czy nie ....
Jeżeli idziesz się badać to znaczy że do picia to ty się nie nadajesz . Jak pijesz to wiesz że nie prowadzisz , jak nie pijesz to możesz jechać . Proste i sprawne - tylko dla ludzi z paszportem Polsatu wprowadzone zostało publiczne mierzenie alkomatem .
Trzeba być pojebanym żeby chodzic na dolek, aby się badać czy jestem trzeźwy czy nie ....
Jeżeli idziesz się badać to znaczy że do picia to ty się nie nadajesz . Jak pijesz to wiesz że nie prowadzisz , jak nie pijesz to możesz jechać . Proste i sprawne - tylko dla ludzi z paszportem Polsatu wprowadzone zostało publiczne mierzenie alkomatem .
Mądrego aż miło poczytać Nie mam pytań na twoje mądrości.Dam Ci przykład mojego kolegi : Najebał się dzień wcześniej, na drugi dzień ok 12 godz wsiadł za kierownice ( czyli według twojej zjebanej mądrości tego dnia nie pił )czuł się ok , podczas kontroli wydmuchał 0,25.Prawko poszło się jebać 6 tyś zł również.Ja skorzystałem z takiego badania kilka razy poszedłem, sprawdziłem wynik 0,0 więc siadam pewnie do auta , więc niestety ale pojebany to jesteś Ty pisząc takie teksty .Chyba,że nie masz prawka, tylko po prostu pierdolisz jak potłuczony .