Czemu Rusek pierdoli allahu akbar?
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowcipas wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
9 calowy nóż to ok 23 cm ostrza. Żeby wbić takie coś z 7 metrów musiałbyś rzucić nożem do filetowania (tylko ten jest super cienki, ale skąd ćwok na smażalnicy ma nóż do filetowania), albo mieć siłę rzutu jak oszczepnik. Wypierdalaj smażyć frytki do Mc i naucz się interpunkcji.
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowcipas wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowc**as wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.