Juz tlumacze... dozwolone do 40kmh zapierdalasz 150kmh, zle wlecisz w zakret = wylecisz z niego ejszcze gorzej, np lecac na przyczepe
18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie kurwy jebane to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyjebane czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie kurwa nie życzę takich kurwa komentarzy bo teraz wy wychodzicie na jebanych gimbów szukających sensacji.
Pozdrowienia dla kumatych.
"Leszka Czarnego nigdy nie zapomni swojego"
18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie kurwy jebane to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyjebane czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie kurwa nie życzę takich kurwa komentarzy bo teraz wy wychodzicie na jebanych gimbów szukających sensacji.
Emerytowany saren18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie kurwy jebane to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyjebane czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie kurwa nie życzę takich kurwa komentarzy bo teraz wy wychodzicie na jebanych gimbów szukających sensacji.