Teraz protestują a na następnych wyborach znów zagłosują na władzę, która klęka przed nachodźcami.... kryzys myślenia logicznego, że moje wybory przy urnie mają przełożenie na rzeczywistość... kurwicy można dostać - przecież wybrali muslima na burmistrza Londynu... ale nie po co zmieniać władzę lepiej poczekać aż ktoś zadźga kilka dzieci i wtedy wyjść na ulice... za parę dni wszystko się uspokoi. Wrócą do domu... a potem kolejne wybory... jak pierdolę
Teraz protestują a na następnych wyborach znów zagłosują na władzę, która klęka przed nachodźcami.... kryzys myślenia logicznego, że moje wybory przy urnie mają przełożenie na rzeczywistość... kurwicy można dostać - przecież wybrali muslima na burmistrza Londynu... ale nie po co zmieniać władzę lepiej poczekać aż ktoś zadźga kilka dzieci i wtedy wyjść na ulice... za parę dni wszystko się uspokoi. Wrócą do domu... a potem kolejne wybory... jak pierdolę
Wiesz, z tego co mi wiadomo to z Londynu każdy kto jest biały już wieje bo stał się niebezpieczny według ,,europejskich standardów''(+plus same koszta zycia itp.) i co zostaje? czarno-skórni i islamiści bo dla nich widoki dzgań są na to wychodzi coś co mają we krwi niestety,to i nic dziwnego że wybierają muslima na burmistrza, swój do swego ciągnie. zaprosili multum ludzi z państw ,,trzeciego świata'',dopuścili do władzy, to i ich naród obraca się w kraj trzeciego świata z czasem. Pozdrawiam.
Anglia się budzi!