dwóch zboczeńców.
niedługo wszyscy będziemy tak robić
Zaściankowe myślenie, trzeba się przyzwyczajać, to są właśnie nowocześni mężczyźni - niedługo wszyscy będziemy tak robić. Zaczęło się niewinnie od krótkich skarpeteczek, potem spodnie (czyt. rajtuzy), koszulki z dekoltem, damskie fryzury, torby na ramieniu, niektórzy już malują mordy. Teraz czas wylizać kumplowi dupę, niech żyją zniewieściałe cioty i środowiska LPG.
To, że większość wsadzi sobie piórko w dupę i będzie udawać postępowość i nowoczesność, nie znaczy, że nie ostaną się jeszcze tacy ludzie jak poligon6, ja i paru innych stąd normalnych chłopów, którzy powiedzą "No kurwa nie!"
Swojego syna wychowam na wzór, jaki wychowywał mnie mój ojciec i nie pozwolę mu stać się zniewieściałą pizdą w rurkach, z toną żelu na pedalskiej fryzurce z ręką jak bociania pięta. Bo to, że zachód już ma ogromny deficyt mężczyzn, a w nadmiarze lalusiowatych gogusiów, to sprawa zachodu, ale w naszym kraju też dobrze się nie dzieje, a zaraza "postępowości" rozprzestrzenia się szybciej od wirusa HIV w Harlemowskim burdelu. Ja, Ty i każdy normalny mężczyzna powinien dołożyć wszelkich starań, aby jeśli nie w naszej teraźniejszości, to chociaż w przyszłości zapewnić temu biednemu krajowi kogoś, kto oprze się temu gównianemu tsunami zwanego potocznie poprawnością polityczną.
Jebie kryptogejem,który za dwa lata będzie ciągnął chuja wyzwolony w kiblu i mówił że jest do tego zmuszony,bo w Polsce weszła idea lgbt,więc musi ciągnąć flaka do końca życia,bo w Polsce jego zdaniem taki Kaczyński wprowadził ustrój za swoich rządów.Teraz zobaczcie jak będę brał z entuzjazmem pisiora po kule ja nieszczęśliwy.Prze chuj mam beke jak ktoś widzi dwóch jebanych zboków i tłumaczy dlaczego będzie musiał tak robić sam za dwa lata buhahah
Jebie kryptogejem,który za dwa lata będzie ciągnął ch*ja wyzwolony w kiblu i mówił że jest do tego zmuszony,bo w Polsce weszła idea lgbt,więc musi ciągnąć flaka do końca życia,bo w Polsce jego zdaniem taki Kaczyński wprowadził ustrój za swoich rządów.Teraz zobaczcie jak będę brał z entuzjazmem pisiora po kule ja nieszczęśliwy.Prze ch*j mam beke jak ktoś widzi dwóch j***nych zboków i tłumaczy dlaczego będzie musiał tak robić sam za dwa lata buhahah