A co mają mięśnie do tego?
Dlaczego osoby takie jak Ty są takie głupie, szkoda że ten portal nie posiada wstępnego testu sprawdzającego czy dana jednostka jest zdolna do komunikacji i rozumu, UWAGA wyjaśniam typowi chodziło o to że posiada dużo siły używając "dużo mięśnia" a nie posiada nic inteligencji która odpowiada za rozumowanie otaczającego nas środowiska w sposób poznawczy osobiście i cytując jego dalej "nic rozumu"
Dlaczego osoby takie jak Ty są takie głupie, szkoda że ten portal nie posiada wstępnego testu sprawdzającego czy dana jednostka jest zdolna do komunikacji i rozumu, UWAGA wyjaśniam typowi chodziło o to że posiada dużo siły używając "dużo mięśnia" a nie posiada nic inteligencji która odpowiada za rozumowanie otaczającego nas środowiska w sposób poznawczy osobiście i cytując jego dalej "nic rozumu"
nie zebym sie czepiał, ja tez nie jestem zbyt mądry, a nawet robie błędy ortograficzne, ale co ma rozum/inteligencja do celności i tego, ze ktoś nie trafił w pieniek? starałem sie zrozumieć otaczające go środowisko za pomocą umiejętności poznawczych i wyszlo mi, ze swój nieco pretensjonalny punkt widzenia opierasz o błąd, który już na pierwszy rzut oka wyczerpuje definicje błędu poznawczego.
poza tym, jestem pewien, ze niejeden mądry człowiek próbował rąbać pieniek w ten sposób i niejeden był przy tym duzo mniej umięśniony.
jestes pewien, ze ten test to dobry pomysl? czy moze strzeliłeś sobie tym pomysłem w stopę, jak czarny siekierą