i jak to panie feministki rozwiążecie? z
U mnie na budowie pracuje Swietłana, jest warta 3-przeciętnych robotników. Skończyła technikum budowlane, jest normalną inteligentną babką. Zarabia ponad 7k, bo mi się to opłaca.
Firmy zatrudniające Ukraińców są bardziej konkurencyjne z uwagi na lepszą wydajność.
Jak dla mnie, jest to złoty układ.
Nawet śmiechłem, fajne. Narażę się pewnie teraz tak dla odmiany lewakom, ale idealne równouprawnienie nie może istnieć, jest szkodliwe dla społeczeństwa i sprzeczne z naturą. Zatrudnienie 5 kobiet by wniosły lodówkę na 7 piętro się zwyczajnie nie opłaca, skoro zrobi to 2 facetów. No i jak to panie feministki rozwiążecie? zmusicie siłą/prawem/przepisami, by tę lodówkę wnosiły jednak kobiety? wtedy okaże się, że będzie was ta lodówka kosztować 3x więcej.
Zmusicie siłą do przychodzenia facetów na mecze kobiecej piłki nożnej, by te generowały większe zyski dla piłkarek?
nooo może, gdyby po meczu była wymiana koszulek...
Ale za to macie fory, możecie być dziwkami zdradzającymi mężów, alkoholiczkami, bezdomnymi, i tak dostaniecie dziecko w opiekę i fortunę alimentów od męża, który stracił przez was prace i dom, a potem poszedł do więzienia, bo nie stać go było na alimenty.
Pracujecie 5 lat mniej do emerytury, żyjecie średnio 7 lat dłużej.
Mamy się dalej licytować? to nie ma sensu, różnimy się i to chyba dobrze, tak powinno być.
jak poczytałem że kobiega może nosić maksymalnie 12,5kg to uznałem że u mnie na budowie takich ciężarów nie ma.
Ale wy zjebani szowiniści oceniacie kobiety źle tylko przez pryzmat najgorszych 95%.
U mnie na budowie pracuje Swietłana, jest warta 3-przeciętnych robotników. Skończyła technikum budowlane, jest normalną inteligentną babką. Zarabia ponad 7k, bo mi się to opłaca.
Firmy zatrudniające Ukraińców są bardziej konkurencyjne z uwagi na lepszą wydajność.
Jak dla mnie, jest to złoty układ.