"pierdolenie o szopenie.
zubozony uran nie jest bardzo promieniotworczy dodatkowo pociski mają tylko rdzeń uranowy wiec nkt nie jest bezposrednio narazony na jego dzialanie. Jakas marna prowokacja przeciwnikow wojenek usa. Ten pocisk co trzyma koleś na początku to do działka gatlinga z thunderbolta II. dzieki uranowemu rdzeniowi jest w stanie dosłownie przetapiac/przebijac na wylot czołgi wroga. Nie chce mi sie szukac źródeł w necie bo wole sobie pograć ale jestem pewien ze to wcale nie jest az taki wielki problem. Wkleili kilka zdjec chorych dzieci zeby ludzie uwierzyli oczami i pierdolą głupoty jebani pacyfiści lub zieloni którzy chuja sie znają ale dym muszą zrobić."
pierdolenie o szopenie.
zubozony uran nie jest bardzo promieniotworczy dodatkowo pociski mają tylko rdzeń uranowy wiec nkt nie jest bezposrednio narazony na jego dzialanie. Jakas marna prowokacja przeciwnikow wojenek usa. Ten pocisk co trzyma koleś na początku to do działka gatlinga z thunderbolta II. dzieki uranowemu rdzeniowi jest w stanie dosłownie przetapiac/przebijac na wylot czołgi wroga. Nie chce mi sie szukac źródeł w necie bo wole sobie pograć ale jestem pewien ze to wcale nie jest az taki wielki problem. Wkleili kilka zdjec chorych dzieci zeby ludzie uwierzyli oczami i pierdolą głupoty jebani pacyfiści lub zieloni którzy chuja sie znają ale dym muszą zrobić.