Ja pierdole, chlejecie żuherki taterki i potem najebany myślicie że dobrze ruchacie taką łaskę haha polecam wbijać testosteron co 4 dzień 1ml to zobaczycie co to znaczy mieć libido
obejrzałem zdjęcie i już wiedziałem, że w komentarzach "koneserzy" piwa będą się podniecać jaki żubr jest kiepski. Można by pomyśleć, że zapewne tacy ludzie ściągają przez pośrednika z belgi najlepsze piwa, ale w 99% przypadków piją piwa droższe o 50-80 groszy bo innych nie ma w marketach - hainekeny, książęce, budwaisery itp.
Innymi słowy - nie zesrajcie się jaśniepany.
Ja pie**ole, chlejecie żuherki taterki i potem naj***ny myślicie że dobrze r*chacie taką łaskę haha polecam wbijać testosteron co 4 dzień 1ml to zobaczycie co to znaczy mieć libido
obejrzałem zdjęcie i już wiedziałem, że w komentarzach "koneserzy" piwa będą się podniecać jaki żubr jest kiepski. Można by pomyśleć, że zapewne tacy ludzie ściągają przez pośrednika z belgi najlepsze piwa, ale w 99% przypadków piją piwa droższe o 50-80 groszy bo innych nie ma w marketach - hainekeny, książęce, budwaisery itp.
Innymi słowy - nie zesrajcie się jaśniepany.