Dużo już miałaś zabiegów? bo skoro nie, to masz gówno do gadania tak samo jak mężczyźni. Ciekawe jak byś zniosła psychicznie taką operację, myślisz, że to zabieg na raz, dwa trzy, jak pójście do dentysty gdzie chwila i zęba nie ma?
Jesteście ciemnogrodem o zamkniętych umysłach, każdy, kto się tutaj wypowiedział na temat aborcji, jest mężczyzną, Was nigdy to nie będzie dotyczyło. Więc, kurwa, zamknijcie łaskawie japy i przestańcie się wypowiadać na tematy, które Was nie dotyczą.
Ja pierdole tępaki.
Jak Hitler był za obowiązkową edukacją to jej też zakażcie. Chuje manipulatorzy jebani.
jaja kur przeznaczone do spożycia nie są zapłodnione więc technicznie rzecz biorąc jajecznica to kurzy okresIdę dokonać aborcji paru kur, bo mam ochotę na jajecznicę. Tylko mnie nie spalcie na stosie katotaliby.
a potem skończymy w kraju jak usa gdzie 40% obywateli wierzy że ziemia jest płaska świetny pomysł nie ma co mówić
Edukacja powinna być dobrowolna, prywatna i płatna. Nie ma sensu marnować pieniędzy podatników na edukację tumanów oraz "pracę" nauczycieli. Lepiej zostawić pieniądze ludziom. Niech sami zdecydują, na co chcą je wydać
Kurwa, klechy, które zadecydowały o wystawieniu takiego gówna, powinny być solidnie zbutowane, wychłostane i polane solanką. Co za ciemnogród.