To akurat prawda. Z 2 lata temu pracowałem z gościem na magazynie (który na nim dorabiał), który pracował na płycie lotniska. Uprawnień od chuja, jakieś odladzarki i inne gówna, odpowiedzialność w chuj, układanie bagaży w lukach żeby waga była ok, podpisywanie wszystkiego swoim nazwiskiem, tankowanie paliwa tyle ile trzeba. Pytam ile za to dostaje, a ten że 5500 i że jeszcze musi płacić za parking przy lotnisku miesięczny abonament.
To akurat prawda. Z 2 lata temu pracowałem z gościem na magazynie (który na nim dorabiał), który pracował na płycie lotniska. Uprawnień od chuja, jakieś odladzarki i inne gówna, odpowiedzialność w chuj, układanie bagaży w lukach żeby waga była ok, podpisywanie wszystkiego swoim nazwiskiem, tankowanie paliwa tyle ile trzeba. Pytam ile za to dostaje, a ten że 5500 i że jeszcze musi płacić za parking przy lotnisku miesięczny abonament.
Życie to choroba, co najszybciej zabija.To akurat prawda. Z 2 lata temu pracowałem z gościem na magazynie (który na nim dorabiał), który pracował na płycie lotniska. Uprawnień od chuja, jakieś odladzarki i inne gówna, odpowiedzialność w chuj, układanie bagaży w lukach żeby waga była ok, podpisywanie wszystkiego swoim nazwiskiem, tankowanie paliwa tyle ile trzeba. Pytam ile za to dostaje, a ten że 5500 i że jeszcze musi płacić za parking przy lotnisku miesięczny abonament.