No więc właśnie, Twój kontakt ze zwierzętami kończy się na upośledzonych zwierzętach domowych. Sam byłem wege przez kilka lat i to nie ma nic do rzeczy, po prostu jak widzę stawianie zwierząt nad człowieka, to wiem, że mam do czynienia z co najmniej dziwną jednostką, owszem wilki robią wjazdy na zagrody po nocach, gdybyś tam spała to opierdoliłyby i Ciebie i twoje dziecko, którego pewnie nie masz bo przecież "lódzie szkodzom natuże". Mój światopogląd zostaw w spokoju, bo nie masz o nim pojęcia, a ja nawet o Twoim nie wspominałem, ale już chyba wszystko wiem
O przepraszam, ja gotuje zajebiście Zazdroszcze mieszkania na wsi, jeszcze 10 lat i tez wypierdalam.
Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie.
Babo, ale masz najebane w głowie. No i zoofilia jest zakazana.
Baby to masz w nosie i najebane w głowie, nie znając mnie, oceniasz mnie z taką łatwością, a nie masz zielonego pojęcia kim jestem. Z resztą co może mieć do powiedzenia taki jełop, który o kobiecie mówi baba? Nic sobą nie reprezentujesz, a przynajmniej nic wartościowego.
Niezłe masz niedojebanie mózgowe, babo. Nieźle cię muszą grzmocić twoje pupile jeśli stawiasz je wyżej od człowieka, zoofilko.
Bo zwierzęta są lepsze od ludzi pod wieloma względami. Wystarczy spojrzeć do czego ludzie doprowadzili na tej planecie. Widziałeś żeby zwierzęta prowadziły wojny, zanieczyszczały środowisko na tak ogromną skalę czy popełniały przestępstwa takie jak ludzie lub kłamały itd.? Niby niższa rasa, a nie mają tak najebane w głowach jak ludzie.
Kolega chyba nigdy nie widział mrówek prowadzących otwarte wojny, małych zwierzątek okradających gniazda czy bobrów budujących tamy.
Człowiek też jest zwierzęciem i nasze "prymitywne" zachowania typu Oszukiwanie, dostosowywanie środowiska do swoich potrzeb, czy zabijanie nie są czymś wyjątkowym.