Wysłany:
2022-10-03, 14:25
, ID:
6283643
2
Zgłoś
1. Ten komentujący sam jest jakimś tępym patusem.
2. No i chuj że ukrainka? To nie człowiek? Co wy macie z tym uprzedzeniem do nich, oni są najbardziej zblizeni kulturowo do polaków ze wszystkich pozostałych nacji... (część ich ziem, kiedys nalezala do nas). Baaa, duża część ukrainców ma polskie geny.
3. Ten, kto nigdy nie był napierdolony w środku dnia niech pierwszy rzuci kamieniem - oczywiscie ze nikt nie rzuci.
4. Pierdolony cymbał, wziął sobie typowego dla takich cymbałów psa.
P.S. dzisiaj obslugiwala mnie ukrainska pani doktor (internista)... milion razy bardziej profesjonalna i ogarnieta niz polscy lekarze. Dla porównania:
- polski lekarz - do ktorego udałem się bo zaczalem czuc sie chory (wirusowe zapalenie krtani) - wchodze, cwel siedzi w sluchawkach slucha se muzyki, nie sciagajac sluchawek mowi do mnie - "pan siada" (dzien dobry czy chuj Ci w dupe jakies chociaz?), pyta mnie co sie dzieje - opowiadam mu wszystko, mowie ze sorry za brak maseczki (nie chodze w tym gownie), a on do mnie "Spoko, ja tam jak umre to umre, chuj tam, tez w tym nie chodze" ( X KURWA D) .
Pierdoli mi o zebym sie inhalowal nebulizatorem, mowie ze nie mam, "Oooo boże :/ no to kupi Pan kurwa no " ...
Myslalem ze mu wyjebie w cymbał... serio gosc siedzial, na odpierdol gadał jakis shit, jak mnie "osluchiwal" to przykladal stetoskop na i od razu przekladal w inne miejsce (nawet nie osluchiwal, udawał).
- ukrainka lekarz -Dzien dobry panu, dzien dobry Pani doktor, powiedzialem od razu jakie bylo leczenie, co zdiagnozowal up debil, konczy sie zwolnienie (bo cwel mi dal tylko na 2 dni i to jeszcze z dąsem).
Babeczka wysłuchała (ZAPAMIETAŁA!) zweryfikowała mnie, posmialisimy sie bo zakasłala, jakas prywatna rozmowa (przyjemna i zabawna), przepisała dalsze leki, powiedziała ile powinna trwac max kuracja kazdym z lekow i ewentualnie co dalej, dala zwolnienie bez problemu do konca tygodnia, pożyczyła mi zdrowia i "usmiechu w dzisiejszym dniu".
Szczerze? osobiscie wole wypierdolic wszystkich polskich lekarzy i zatrudnic takich ukraincow/ukrainki, niz uzerać się z takim polskim scierwem, tylko dlatego "ze jest polakiem".