Tępe światowe ryje, które nie wiedzą w jakim województwie leży Szczecin, nie interesują się polityką, tylko głosują tak jak napomkną na TVNie w przerwie między gołą dupą a rynsztokowymi żartami. Zaraz jakiś przedstawiciel tej młodej wykształconej inteligencji ze slumsów wielkich miast na mnie naskoczy pierdoląc to co zobaczył w swojej nowoczesnej telewizji. Na chuj ja to piszę, z debilami się nie wygra, ich siła to liczebność i głupota, a wybory już za rok...
@tds1974
Znać się na polityce na poziomie inteligentnego wyborcy to znać cały program wyborczy partii na która chce się głosować i wiedzieć jak chcę swoje postulaty zrealizować. Kim są twarze partii i jak wyglądała ich działalność wcześniej. Tyle wystarczy. Nawet nie musi być specem od innych ugrupowań.
Jeśli nie wie na kogo głosować to inteligentny wyborca bierze i zapoznaje się z programem wyborczym WSZYSTKICH partii startujących w okręgu [chyba, że nazwa do bólu przemawia za poglądami - np. KPP]. Wcześniej oczywiście sprawdza jakie partie są do wyboru.
Jak już ktoś ma bezmyślnie wybierać między PiS/PO/SLD/PSL/RP to niech już odda głos na 'Ruch Jana bez ziemi' czy cokolwiek innego. Później takie chuje z jednej czy drugiej partii mówią, że są głosem narodu bo mieli ~40% poparcia przy frekwencji 40%. I tylko dlatego mogą się pochwalić poparciem AŻ 16% bo jakiemuś idiocie nie chciało się zobaczyć kto jeszcze startuje w wyborach.
\Skąd wy bierzecie tę informację, że Korwin się nazywał Ozjasz Goldberg tyle razy o tym słyszałem i jakoś szczególnie wiarygodnych informacji nie widziałem. Tępe trolle
Głosować na Korwina !!! Ostatni głos prawicy !
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. " T. Pratchett.