Środkowe nagranie w 3:23, policjant chowający się za środkowym autem dostaje postrzał w nogę. Ja się pytam od kogo? Nie wyglada, żeby sam się postrzelił, uciekinier też już ładnie leży, czyżby rykoszet po ziemi od policjanta z dolnego auta?
Środkowe nagranie w 3:23, policjant chowający się za środkowym autem dostaje postrzał w nogę. Ja się pytam od kogo? Nie wyglada, żeby sam się postrzelił, uciekinier też już ładnie leży, czyżby rykoszet po ziemi od policjanta z dolnego auta?
I to jest policja, na broń i mają prawo go zastrzelić, baba szła z nożem na policjanta w Polsce i ja zastrzelił to wielce oburzeni że czemu nie obezwładnił jej tak aby żyła. Bardzo dobrze! Powinno być tak wyciągasz broń, maczeta nóż, pistolet kulka ostrzegawcza w nogę i spokój. Odechciało by się pajacowania
matzwo122@Ktoś tu oglądał Sierżanta Bagietę