@cames
Uwaga ludzie hahahaha Pani cames była w egipcie na last minute i poznała prawdziwych muzułmanów hahahahahahahaha kurwa mać! dobrze dobrze! śmiech to zdrowie lepiej mi przejdzie okres kaco-kupy dzisiaj.
Chuj mnie to obchodzi, że chcą żyć zgodnie z ich tradycja i kulturą. Moją kulturą jest się napić w barze i lekko podchmielony dojść do domu ale nie kurwa u muzułmanów nie można tak żyć bo czeka cie wiezienie-tak taksówkarz może cie zawieźć na policje!
Jeśli chcą żyć z godnie z tradycją i kulturą muszą wiedzieć gdzie jechać pracować. To tak jakby iść do baru/restauracji wegetariańskiej i opierdalać kierownika że nie ma tutaj dań mięsnych!!! no kurwa patologia mózgowa się szerzy!
Pewnie tych muzułmanów poznałaś dogłębnie ^^ aż po same jajca
Kobietooooo mój znajomy pochodzi z Belgi(niekiedy sie wypowiada chujek jeden na moim koncie, jeb się!) Oni 30 lat temu tez mówili, że chcą tylko żyć jak na pustyni
a teraz zakazali używania słów wielkanoc,Boże narodzenie i noszenia publicznie krzyża przy nich bo to ich uraża to nazywasz życiem zgodnie z kulturą? to chyba należy ci się anal może uszkodzenie fiutem twojego mózgu troche zaowocuje(nie chodzi że ktoś ma duża pałe....po prostu głowie z dupą zamieniłaś gadając takie rzeczy)
Ja wiem wiem, są tacy normalni muzułmanie któzy chcą tylko w coś tam wierzyć a cały ten szariat maja w dupie ale ich jest garsta! po drugie się ukrywają przed innymi aby nie zostać zajebanym!
Jeszcze pierdolisz mi tu że w każdej religi jest procentowa skrajność. Tak kurwa u katolików skraność kurwa pomagania i każenia chodzić ci do kościoła...Boże jaka ty biedna...jeszcze powiesz mi, że jesteś ateistką tylko dlatego że katechetka kazała ci przepisać całą tablice przykzań ;( (w chrześcijaństwie wiem jest skrajność gdzie zamykają ludzi itp. albo jebani amisze ale to nie jest katolicyzm)
Jakbyśmy postawili muzułmanów i katolików obok siebie i z każdej grupy losowo wziąć osobe(nie patrząc na jej wygląd itp. po prostu bierzesz wylosowujesz numerki) to u muzułmanów byloby ok 75% ekstremizmu na dodatek z 75% tych ludzi połowa z nich miała by problemy z prawem-90% facetów miało ochotę cie zabić a u katolików? no kurwa jeśli uważasz że noszenie czapki moherowej zagraża twojemu życiu to może odłuż tampony bo ci szkodzą.
Nie jest katolikiem(po prostu w coś tam wierze, dla mnie wybuch i powstania wszechświata to za mało...a w czym bylł ten wybuch we wszechświecie? nie bo kurwa wszechświat powstał po wybuchu wiec gdzie ten wybuch w dupie kozy?) bo ich bronie po prostu dla mnie Ci ludzie w iększości są normalni, nie zabijają w imię boga,nie gwałcą itp. Jeśli popełnią jakąś zbrodnie to nie uciekają do prawa bibli itp. tylko poddają się prawu obowiązujeacego w kraju prawa! A islamiści to co chwile a bo koranie to i tamto...kurwa jak można w ogóle nawiązywać rozmowy z kimś kto co chwile napierdalą że tak na kartce pisze i chuj pomimo że tam jest o zabijaniu i zero logiki w niektórych działaniach.
W ogóle mógłbym dużo dużo rzeczy tutaj przytoczyć oprate danymi itp ale kurwa twoje wspomnienia z last minute wymieszane z lewacką propaganda będą tą piłeczke odbijac, że o ja pierdolę. Aha chodzę z muzułmaninem do grupy na studiach jest alawitą(czyli są normalni prawa dla kobiet,jebać szariat itp. po prostu wierzą że coś jest po śmierci) i mi z rubiek klaszczą brawa jak to pisze bo każdy odłam sunnita,szyita,wahabiz czy jakoś tak i kilka ejszcze chyba innych są pojebami ze średniowiecza.