Tak jak pisałem, wszystkiego można się nauczyć. A co do wymiany karty graficznej to jeszcze bardziej przestrzeliłaś bo tego typy poradników na naszym czy anglojęzycznym YouTubie jest od groma, zdecydowanie więcej niż zapewne z prawidłowym montaż szafki kuchennej. Tym bardziej ze jest to elementarna wiedza, wiedza której uczyli w podstawówkach w latach 90, gdzie karty siedziały jeszcze na AGP. Nauczenie się jak poprawnie wymienić kartę trwa krócej niż 5 minut, bo tego się kurwa nie da spierdolić, małpa by sobie z tym poradziła bo potrafią dopasować kształt do kształtu. Jeżeli dla Ciebie jest to nieosiągalne do nauczenia w 5 minut to świadczy źle o Tobie. A co do szwagra to tylko Ty uważasz go za złotą rączkę, w męskim świecie, męskim okiem może być postrzegany jako przeciętny albo debil. I tak, ten szwagier to idiota, bo tak jak pisałem wcześniej INTELIGENTNY człowiek się uczy!! Napisałaś również na wstępie że wołasz szwagra do wszystkiego co Cię przerasta i tym się różnimy. Ja nie wołam nikogo, uczę się, i robię własnymi siłami bo nic nie daje większej satysfakcji jak zrobienie czegoś samodzielnie, przy okazji pogłębiając swoją wiedzę w dziedzinach które były mi wcześniej obce. A zbiór doświadczeń rzutuje na późniejszą umiejętność radzenia sobie z problemami, kolejnymi wyzwaniami.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Bo są równe i wszystko mogą. To co widać na filmie to jest efekt zjebanego konserwatywnego wychowania w którym męski ojciec pokazuje męskie sprawy wyłącznie synowi.
Inna sprawa że istnieją już taśmy które bez problemu taką szafkę utrzymają, ale z uwagi na montaż w tym zastosowaniu by się to oczywiście nie sprawdziło.
Umiesz czytać co napisałam? Bo widzę że język polski jest za trudny.
nie wiem o co ty się spinasz,
zdarzają się babki, które coś potrafią z logiką zrobić,
tak samo jak zdarzają się faceci , pizdusie , którzy młotka w ręce nie mieli,
ale @ZamiastLiściKomuniści , co do ogólności wypowiedzi ma rację, choćbyś zaprzeczała i nie chciała wierzyć, a zaklinanie rzeczywistości to też kobieca przypadłość,
niestety
Napisałaś również o zabezpieczeniu kontaktu kawałkiem plastiku, fajnie że działa, ale ja na to mówię bylejakość. Powiedz szczerze co Ciebie powstrzymywało przed wyłączeniem prądu i przykręceniem nowego ewentualnie poprawieniem starego gniazdka? Problem z tym który kabel jak podłączyć? Już nie mówiąc że to na bank znalazłabyś w internecie, wystarczyło odkręcić sprawne gniazdko i zobaczyć jak jest zamontowane. Całość zajęłaby Ci nie więcej niż 20 minut używając tylko logicznego myślenia. Tak sobie radzili ludzie w czasach przed internetem, uczyli się jak coś działa, jak jest zrobione i naprawiali. Robiąc to jak trzeba byś posiadła kolejną umiejętność z której mogłabyś być dumna.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Jako przykład podam swoją koleżankę, która posiłkując się youtubami czy innymi muratorami nauczyła się jak poprawnie położyć płytki na balkonie, mija kilka lat a płytki nie dość że położone wzorowo to dalej się trzymają i wytrzymały kilka zim.
Bo to akurat świetny sposób na dołączenie do chórów piekielnych. Nawet jak przełączę korki, jak się upewnię że wyłączyłam to co trzeba?
Czy znasz może jakąś stronę która prezentowałaby filmiki z nieumiejętnym grzebaniem przy prądzie?
właśnie niedawno skończyliśmy pisać oświadczenie, bo stojąc na światłach, baba rozmawiająca PRZEZ TELEFON w dłoni przywaliła mi w auto za prawie 200 tys, które odebrałem cztery miesiące temu,
od dawna widzę jak najczęściej płeć żeńska, trzyma telefon w czasie jazdy i zawsze mnie to irytowało,
też, jak nielogicznie i bez wyobraźni prowadzą auta
mam prośbę i nie pogrążaj się, odpisując @ZamiastLiściKomuniści, bo są takie sprawy, których kobieca logika nie pojmuje,
niemniej dodam, że zdarzają się kobiety logiczne, ale one są też krytyczne wobec siebie,
a Ty próbujesz polemizować i udowadniać
nie tędy droga