Adae napisał/a:
Niestety na taką prymitywną hołotę działa tylko użycie siły i strach. U nas też pozwala się bydłu niszczyć obchody Święt Niepodległości, słabe państwo zastraszone przez Sraczyńskiego boi się zrobić z tym brudactwem porządek, co w efekcie będzie prowadziło do zaostrzania się działań bezkarnego marginesu społecznego.
Sama jesteś okazem hołoty , ale intelektualnej. Tych ludzi nazywasz hołotą ?? ludzi ,którzy walczą o swoje i próbują coś zmienić ?? Obalanie rządów zawsze odbywało się przy użyciu siły i dalej tak będzie bo władza nie liczy się z pokojowymi manifestacjami lub akcjami na fejsbuku i innych portalach.Za to ,że ktoś nie boi się zamanifestować swoje poglądy i próbuje coś zmienić należą się brawa. Tylko my Polacy jesteśmy wykorzystywani na każdym kroku i nic z tym nie robimy . Z roku na rok jest coraz gorzej w Polsce , codziennie inna propaganda , tematy zastępcze , media nie mówią o biedzie w Polsce tylko zajmują się pierdołami. Czytając komentarze na różnych portalach na przykład o górniczych manifestacjach/zamieszkach to aż żal to czytać. Typowe myślenie Polaka to : skoro ja nie mam żadnych przywilejów to czemu oni mają mieć , większość tych informacji o górnikach to zwykła marna propaganda. Oni chyba jako nieliczny w Polsce potrafią zawalczyć o swoje. Ludzie piszą ,że my podatnicy do tego będziemy dopłacać. W ostatnich latach to więcej z górnictwa wpłynęło do budżetu niż kopalnie dostały pomocy. Niby ich emerytury będą nas kosztowały , po części racja , ale czy decyzje rządzących nie kosztują nas bardziej ? Szukają oszczędności w innych tylko nie w swoim burdelu. Przeraża mnie to ,że większość Polaków nie potrafi już myśleć , tylko powtarzają to co mówią inni.