...postaraj się następnym razem nie mierzyć innych miarą swoich wad i przywar...
A na Jarosława to patrzeć nie mogę...
...zawsze na wszystko i na wszystkich obrażony "bo tak"...
@tysonic
Bronisz żyduchów jakby Ci rodzinę mieli co najmniej zbawić, a w prawdziwym życiu, takich żyduch sprzedałby Ciebie i Twoją rodzinę pierwszemu, lepszemu okupantowi, dla poprawienia własnego dobrobytu ;]
No i vice versa.
Podobnie jak na każdego innego, kto ośmieli się mieć inne zdanie/poglądy.
Podobnie jak ty, na osoby, które mają inne poglądy od twoich.
Dawno nie widziałem tu człowieka tak agresywnie nastawionego do innych jak ty - ostro atakujesz.
Już ci tłumaczyłem - antysemityzm i ksenofobia to nie poglądy a zwykłe przestępstwo ale jak widzę trzeba ci to powtarzać częściej bo poza wyżej wspomnianymi wadami ty jeszcze słabą pamięć chyba masz. Agresywnie atakuję? Ja? Zaraz, czekaj bo czegoś nie rozumiem - czy jak to nazywasz "atak" na antysemitę i ksenofoba który obraża inny naród to agresja i jakiś grzech? No chyba kurwa śnię albo mi się w oczach mieni a ty tego zwyczajnie nie napisałeś.
Haha ale się kurwa uśmiałem...wypierdalaj z tym antysemickim rasistowskim gównem zakompleksiony pacanie. A w czym Polak lepszy od Żyda z Izraela czy Negro z Afryki? Jeden chuj jak dla mnie tylko pytanie który ma większe kompleksy.
@ rybzon
W czasie wojny to Polacy Żydów sprzedawali, a nie na odwrót. Pewnie twój dziadzio też ze 30 marek skasował, skoro cała rodzinka musi sobie teraz udowadniać, że Żyd jest zły i ma bardzo ostre kły.
Polsko, kocham Cię, ale kiedy widzę te tryskające idiotyzmem i nienawiścią antysemickie komentarze, ogólnie taki obrazek z takim opisem mam ochotę sp***alać stąd jak najszybciej.
. Jak widzę to lewackie ścierwo próbujące na siłę wciskać swoją tolerancję to żałuję, że nie mam kilku takich konserw. Co wam ludzie przeszkadza śmieszny obrazek? Czego się tak spinacie? Kurwa, ludzie z martwych płodów żartują i jest ok ale jak się pojawi coś o żydach albo pedałach to wielkie halo. Dystansu trochę w tym smutnym jak pizda kraju.
Haha ale się kurwa uśmiałem...wypierdalaj z tym antysemickim rasistowskim gównem zakompleksiony pacanie. A w czym Polak lepszy od Żyda z Izraela czy Negro z Afryki? Jeden chuj jak dla mnie tylko pytanie który ma większe kompleksy.