Uwielbiam takich "prawdziwych facetów" jak ty , którzy zapierdalają wyłącznie w dresie i muszą używać wyłącznie Huawei , ponieważ jeśli by odstąpili by od któryś z tych rzeczy całą męskość poszła by się jebać
napisał diabelski pies z podrobionego Iphona , poprawiając cisnące rurki...
A więc uważasz , że chodzenie w babskich legginsach jest męskie? Dresy, jeansy , sztruksy jeden chuj, tylko niech nie obściskują mu dupy bo przez pomyłkę może zostać wyruchany. śmiejecie się z pedałów a sami się na nich kreujecie ubiorem, banda hipokrtów. Co do iShita i Hujweja są drozsze teleony z dużo większą listą opcji.
Masz rozdwojenie jażni że piszesz z innego konta o swojej osobie? Po za tym jakieś przejścia homoseksualne z dzieciństwa (wujek, tatuś?) siedzą ci w podświadomości i nie masz na to wpływu?
Używałem Iphona przez rok i uważam że są przereklamowane , w w rurkach nigdy też nie chodziłem bo prawdopodobnie bym się do nich nie zmieścił .
Ale wiem że oceniania kogoś przez to jak ktoś się ubiera i jakiego używa sprzętu charakteryzuje ludzi zakompleksionych , zazdrosnych i przede wszystkim ze wsi (chociaż nie twierdze, że wszyscy mieszkańcy wsi tacy są), którzy gówno w życiu widzieli i na wszystko co różni się od ich światopoglądu reagują jak standardowe buraki :
Ktoś ma drogie auto ? - Pewnie złodziej, bo sąd ma na to pieniądze jeśli ja nie mam!
Używasz iPhona ?- Jebany Hipster ! Mam telefon o wiele tańszy i lepszy, a ten idiota przepłaca za chuj wie co!
Nosisz rurki ? - Pewnie pedał , bo ja bym takiego nie założył bo co by koledzy w remizie powiedzieli.
To mało wiesz w takim razie, tu jest podłoże psychologiczne, poczytaj sobie o chłopcach ubierających się w obcisłe ciuchy, balsamujących swoje ciała, kładących pomadkę na usta itd itd.
Poczytaj o zniewieściałych chłopcach, a potem obejrzyj sobie pewien eksperyment Calhouna i wyciągnij wnioski- to już się zaczęło! Samice przejmują rolę samców (nie chodzi tu o równouprawnienie i inne bzdety) tylko o funkcje.
Uwielbiam takich "prawdziwych facetów" jak ty , którzy zapierdalają wyłącznie w dresie i muszą używać wyłącznie Huawei , ponieważ jeśli by odstąpili by od któryś z tych rzeczy całą męskość poszła by się jebać
wiem że oceniania kogoś przez to jak ktoś się ubiera i jakiego używa sprzętu charakteryzuje ludzi zakompleksionych , zazdrosnych i przede wszystkim ze wsi
... a twoje kryptopedalstwo zaczyna robić się mocno irytujące.
...po stwierdzeniu, że twoje kryptopedalstwo zaczyna być męczące.
Dobrze ze jszcze weszłem w ten temat...
Brawo, strzał w stopę jak u debila dyskwalifikuje cię z jakiejkolwiek dyskusji...
Kryptopedalstwo to najwyraźniej z ciebie wyłazi w każdym komentarzu bo jesteś traumatycznym pedałem do leczenia i odpierdol sie od mnie bo jeśli debile jak evildog mnie śmieszą to już pedały mnie zwyczajnie brzydzą.