Chyba słyszała i nawet o tym pisała, tyle że mowa o desktopach.
Maturka z polskiego cienko poszła na czytaniu ze zrozumieniem?
Ręce, nogi, huj opada...
Obrazek
Kolejny konsolowiec, czyli fan produktów niskiej jakości... Zaraz zacznie przekonywać, że grafa na konsolach jest lepszejsza...
Nie w cale nie jest lepsza. Po prostu uważam, że powinno się wykorzystywać maksymalnie potencjał pewnych rzeczy.
Kupujesz komputer za 3000zł. Wykorzystujesz tylko 1%.
Kupujesz konsole za 800zł. Lub next gena za 2000zł. (Jeszcze ich niema ale cena pewnie będzie podobna)
Wykorzystujesz 100%. I masz spokój na 4-5lat.
A w przypadku gier na pc jest tak, że teraz kupujesz "samą budę" za 2 kanty.
Za rok albo 2 musisz już wymienić kartę graficzną, albo chcesz mieć lepszy procesor nawet kiedy Twój już po o/c nie daję radę a pod obecny socket nawet te najmocniejsze są za słabe a poza tym cena jest za wysoka. Bardziej się opłaca zmienić wtedy podstawkę czyli płyta główna + cpu + ramy. I tak w kółko.
Sam kiedyś byłem zwolennikiem pc. Niektórych tytułów brakuję na konsole.
Ale gry na PC to robienie ludzi w chuja.
1. Dostajecie to samo co na konsoli (bo mniej ludzi piraci są większe zyski z produkcji gier na konsole---- tak wiem są tytuły gdzie jest na odwrót, ale bardzo nie liczne.) tylko w wyższej rozdzielczości.
2. Jest problem z optymalizacją bo jest 15001900 możliwych wariantów konfiguracji. Z konsolą niema tych problemów bo jest jedna i ta sama dla wszystkich.
Po pierwsze liczy się grywalność i oprawa audio dopiero później grafika.
Więc PC to tylko do pracy.
Pozdrawiam! I bez spiny.
Po pierwsze liczy się grywalność i oprawa audio dopiero później grafika.
Więcej pisać nie będę. Tylko odwołam się do jednej rzeczy.
Ktoś kto gra na pc wykorzystuje tylko 1% jego możliwości.
High end miałem. Masa pierdolenia się ze sterownikami a bo to sli nie działa a to na patch trzeba czekać do gry itp.
Fakt że to było z 4 lata temu. Ale poszedł worek kasy. A bo to zasilacz musi być zajebisty a to tamto. Biadolenie skner co się podniecają wynikami w benchmarkach albo odczytami napięć z multimetru.
I co by nie było to na tym sprzęcie obecne gry w 720p nie chodzą.
Więc nie pisz w kontekście gier, że dużo kosztują na konsole skoro używasz craków na pc. I na konsoli i na pc gry można mieć za free.
I nie przeklinaj mi tu kurwa. Bo pisałem, że bez spinki. A jak problem to se browarka jebnij. Pozdro i tyle z mojej strony.