A u mnie w mieście nie ma czarnych i białych biją biali, z orłem na plecach i swastyką na piersi. Wracając z kościoła, bądź z urzędu pracy, wyskakując niekiedy z nowego BMW, które kupili pewnie za pieniądze zarobione za granicą na zapierdalaniu u jakiegoś Żyda albo Murzyna. Gdzie kurwa filmy, na których Polak napierdala Polaka, biały białego!? Nie ma takich? To się nie zdarza? taa
A co do tych czarnuchów, ciapatych, ścierw, rumunów itp. to odnoszę wrażenie, że na sadisticu zbiera się chmara 14 latków i jeden wrzuca fotę murzyna, a w komentarzach zaczyna się konkurs. I tak, nazwanie go czarnuchem - 5 piw, brudasem - 15 piw, ścierwem - 25 piw. Wymyślenie jakiegoś nowego, ciekawego określenia > 50 piw.
Śmieszą mnie komentarze w stylu "Nie jestem rasistą, ale po obejrzeniu tego filmu, zajebałbym wszystkich ciapatych". A jak obejrzysz film, na którym trzech polaczków maltretuje kolesia na ulicy, to pierdolniesz sobie w łeb?
A na koniec wpadnijcie na niemieckiego, francuskiego, włoskiego czy amerykańskiego Sadtistica, obejrzeć "brudasów polaczków" i poczytać komentarze