znowu wróciłem na sadolaale pojazdy to maja rodem z MO...... lata 70te ? poza tym mam mieszane uczucia co do tego, wiekszosc tych kontr to wiesniaki z lysymi glowami bez zawodow i perspektyw, takim kontrmanifestacjami nadrabiają swoje niedojebanie mózgowe oraz poczucie wlasnej wartosci, idziemy w kierunku wolności i nikt nie powinien sie wpierdalac komuś do lozka i oceniac go za to co tam robi.... pamiętajcie ze początek II Wojny swiatowej zaczal sie wlasnie kiedy jedna z parti konserwatywnych dostala sie do wladzy i pierwsze co zaczeli robic w latach 30tych w Niemczech to likwidowac i karac Gejow, potem juz ich zamykali za samo bycie gejami a potem cygani, zydzi, polacy..... powinniśmy się rozwijać i być bardziej tolerancyjnii ale nigdy nie powinniśmy zgodzić aby geje mogli adoptować dzieci
wiekszosc tych kontr to wiesniaki z lysymi glowami bez zawodow i perspektyw
nikt nie powinien sie wpierdalac komuś do lozka i oceniac go za to co tam robi
powinniśmy się rozwijać i być bardziej tolerancyjnii ale nigdy nie powinniśmy zgodzić aby geje mogli adoptować dzieci
Jak ktoś jest pedałem, wychodzi na ulicę ubrany jak debil, macha gumowym kindybałem i krzyczy że "chce praw"to niech się nie dziwi że dostanie kostką brukową w pusty baniak. Homo w Polsce mają dokładnie takie same prawa jak normalni ludzie, oni chcą przywilejów za bycie innym.
Wole być ciepłą kluchą która umie używać własnego mózgu niż zajebaną konserwą która ma narzucone myśleniePrzez takie pizdy jak te powyżej się wypowiadające, które generalnie mają wyjebane, ale pierdolą o pałowaniu jednych i drugich, właśnie przez takich jest jak jest, przez jebane ciepłe kluchy które nie widzą nic ponad czubek własnego nosa, nie ma przyzwolenia na pedalstwo i bardzo dobrze, Polacy wczoraj pokazali światu co o tym myślą, nazywajcie ich patolami, sebixami czy jak tam chcecie, ale to ostatni głos rozsądku w Europie, (do czego to kurwa doszło) to krzyk na co raz bardziej kuriozalną politykę uprawianą przez lewactwo zasiadające w rządach całej Europy, do póki ludzie w drogich garniturach i na wysokich stołkach, nie pojmą, że to wszystko idzie w chujowym kierunku, będzie tylko gorzej.
Wole być ciepłą kluchą która umie używać własnego mózgu niż zajebaną konserwą która ma narzucone myślenie
do póki ludzie w drogich garniturach i na wysokich stołkach, nie pojmą, że to wszystko idzie w chujowym kierunku, będzie tylko gorzej.