co ty kurwa pokoju szukasz ???? wypierdalajcie z naszego miasta na te wioski swoje, na prawdę do dużych miast powinny być wizy dla reszty ludzi z kraju, wpierdala się kto chce gdzie chce jak z imigrantami tak nie może być. Powinien być zakaz wynajmu pojedynczych pokoi , tylko całe mieszkania, może mniej brudasów by w miastach było
bo
co ty kurwa pokoju szukasz ???? wypierdalajcie z naszego miasta na te wioski swoje, na prawdę do dużych miast powinny być wizy dla reszty ludzi z kraju, wpierdala się kto chce gdzie chce jak z imigrantami tak nie może być. Powinien być zakaz wynajmu pojedynczych pokoi , tylko całe mieszkania, może mniej brudasów by w miastach było
Widzę że białostockie pozdeczki i Polska „C” głos zabrali. W Warszawie słoiki lub nie ale ich nie budzi kogut z rana i nie musza wkładać gumiaków przed wyjściem na zewnątrz tak jak na Podlasiu.
DOKŁADNIE! WSIOKI I PRZYJEZDNI WYPIERDALAĆ Z WARSZAWY! JEBANE SŁOJE! Korkują tylko miasto chamy a na weekend na wiochę po jojki, mliko i słoje.
Przeczytałem kilka postów powyżej (już jestem trzeźwy) i stwierdziłem, że jednak Putin powinien przejechać przez Europę swoimi czołgami albo zrobić nalot dywanowy atomówkami, od Uralu do Portugalii. Niech ten globus pęknie i wyleje się roztopione żelazo z płynnym kamieniem i zaleje kilkumetrową warstwą całą powierzchnię Ziemi. Ludzie nie zasługują żeby żyć, nie doceniają tego co mają, są dla siebie wrogami i to bezinteresownie. Opamiętajcie się, kłócicie się o coś, co jest mniej istotne od zeszłorocznego śniegu.
Chuj wam wszystkim w dupska!!!