Ludzie żyją jak bydło na metrazu za który normalnie w kryminale piszą skargi do trybunału w strabsuegu a ty pierdolisz że to są rzeczy nieistotne?
Widzę że białostockie pozdeczki i Polska „C” głos zabrali. W Warszawie słoiki lub nie ale ich nie budzi kogut z rana i nie musza wkładać gumiaków przed wyjściem na zewnątrz tak jak na Podlasiu.
No i koguty normalny burdel 5 gwiazdkowy na Podlasiu
A Ja sram na warszawę i warszawiaków. Większość blokowych patusów tam mieszka. O takim domu wolnostojący jak mój na wiosce i takim życiu jak moje jeden z drugim patusów może sobie pomarzyć. Śmieje się z was barany bo w dupie byliście i gówno widzieliście. Do jebanych brytoli was można porównać po myślicie że wasz zagrzybiały blok to centrum swiata. I nikomu nie odpisze jak zaczniecie mnie obrażać bo kurwy warszawskie najlepiej ignorować. A na koniec jeszcze jedno jebać legie bo to kurwa jest
Ty tam cicho siedź, bo jeszcze jakiś słoik przyjdzie i wysmaruje ci gównem drzwi
co ty kurwa pokoju szukasz ???? wypierdalajcie z naszego miasta na te wioski swoje, na prawdę do dużych miast powinny być wizy dla reszty ludzi z kraju, wpierdala się kto chce gdzie chce jak z imigrantami tak nie może być. Powinien być zakaz wynajmu pojedynczych pokoi , tylko całe mieszkania, może mniej brudasów by w miastach było
i mogę powiedzieć że jestem z Polski A, choć nie wiem po co.
co ty kurwa pokoju szukasz ???? wypierdalajcie z naszego miasta na te wioski swoje, na prawdę do dużych miast powinny być wizy dla reszty ludzi z kraju, wpierdala się kto chce gdzie chce jak z imigrantami tak nie może być. Powinien być zakaz wynajmu pojedynczych pokoi , tylko całe mieszkania, może mniej brudasów by w miastach było
debilu... bywam u was często ... jesteście upośledzeni.. dajecie kryminalistom jałmużnę na kazdym kroku.. nic nie wiecie o wolności w jakiejkolwiek przestrzeni.. was ograniczają tylko metry kwadratowe śmierdzącej stoolicy.... serio...naprawdę współczuję wam....