dlatego tak usilnie próbujesz się dostać do wojska ??Nie od dzisiaj wiadomo, że debil jest świetnym materiałem na żołnierza,
Jesteś również hipokrytą bez honoru skoro przy takim nastawieniu do tego kraju dokończyłeś rotę zaczynającą się od ''Ja, żołnierz Wojska Polskiego[...]''. No jestem i wyobraź sobie że dobrze mi z tymRanger napisał/a:i Ty mi mówisz o nastawianie do kraju ??jak sam byś zawinął ogon do stanówale to dopiero jak mi załatwisz zieloną kartę
wiiRanger napisał/a:u nas powinno zrobić się coś na model amerykański - przyjmują cie do wojska, jedziesz na szkolenie, służysz w jednostce macierzystej. NO już zrobili NSR na model gwardii narodowej i widzisz z jaki skutkami
i po raz kolejny ja Cie nie obrażam wyzwiskami i nawet próbuje Ci pomóc no ale cóż inteligenci tacy jak ty tak mają , sądzę że dalsza wymiana poglądów nie ma sensu bo widzę że musi pozostać na Twoim No cóż życzę żebyś się dostał do syfu i się realizował bo gadaniem nic nie wskórasz tylko działaniem ja mówi stare przysłowie w Legii ,,action =réaction"
dlatego tak usilnie próbujesz się dostać do wojska ??
a co do mojego współczynnika inteligencji to nie muszę nic nikomu tu udowadniać a zwłaszcza TOBIE
No jestem i wyobraź sobie że dobrze mi z tym
i Ty mi mówisz o nastawianie do kraju ??jak sam byś zawinął ogon do stanów
NO już zrobili NSR na model gwardii narodowej i widzisz z jaki skutkami
No cóż życzę żebyś się dostał do syfu i się realizował bo gadaniem nic nie wskórasz tylko działaniem ja mówi stare przysłowie w Legii ,,action =réaction"
A te żołnierzyki, co się tam pojechały kasy nachapać, a jak mi upierdoli rękę, nogę albo pusty łeb to filmy o nich kręcą jacy to poszkodowani są... W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?