Oto przykład manipulacji TVN-u dla niepotrafiących zrozumieć :
sadistic.pl/jak-manipulowac-widzami-tvn-czytelnikami-gw-itd-vt108755.htm
@up
wy, którzy tak gadacie na ten zjebany tvn jestescie rownie mocno zindoktrynowani jak najwierniejsi widzowie stacji iti... tyle ze w druga strone. Naprawde myslicie ze te wasze pisemka w stylu "uwarzam rze", niezalezna, gazeta codzienna, nasz dziennik to jakies ostoje prawdy ? Za kazda gazeta czy tv stoi jakas grupa i kazda jest rownie zafalszowana. a wy sobie ubzduraliscie jakas wojne miedzy prawdziwa polska a zdrajcami ... co za zjeby
Pudlo chlopie, nie czytuje zadnej "prawicowej" prasy polskiej, glownie dlatego iz uwazam, ze w Polsce nie ma prawicowych politykow, jest lewica pobozna i bezbozna, splatana ze soba interesem utrzymania swoich stolkow i dochodow z kieszeni podatnika. Nikt mnie nie indoktrynuje, wystarczy mi dobra pamiec wydarzen politycznych z ostatnich kilkunastu lat.
Ktos tam ponizej: Sa inne zrodla niz telewizja i internet, jesli nie urodzilem sie w 1970, tylko 14 lat pozniej rozumiem ze mam juz zakaz wyciagania wnioskow dotyczacych historii najnowszej naszego panstwa czy moze zadowoli cie jesli bede unikal uzywania slowa "komuna"?