Tutaj jest lepsza wersja.
sadistic.pl/piss-on-the-koran-vt50745.htm
Im więcej gówna w kiblu tym lepiej.
Bongmanie co prawda to prawda, dobrze prawisz spuszczając w kiblu książke nic nie zdziałamy a jedynie zatkamy latrynę. A niszcząc książke hm no skoro ktoś zapłacił za to gów*o jego sprawa, ja bałbym sie tego świnstwa dotknąć. Drodzy sadolowie jeśli chcecie zaszkodzić muslimowi poznajcie się z którymś bedzcie goscinni na 10 minut zaproponujcie coś dobrego do jedzenia i picia a w jedzeniu szyneczki nałóżcie czy cos, a potem mu powiedzcie by sie zgorszył
Nie poznaję was, "ludzie". To jest jednak książka, a niszczenie książek jest jedną z największych możliwych manifestacji głupoty. Poza tym myślicie, że niszcząc koran zaszkodzicie ciapatym? Nie. Po prostu pokażecie, że jesteście jebanymi debilami i burakami, jak szwaby które podczas wojny paliły książki. Przykro mi jak na to patrzę.
PS:
Bardziej zaszkodzisz ciapatemu jeśli koran przeczytasz, zrozumiesz i wykorzystasz przeciwko niemu, a nie spuścisz go w kiblu.
Bongmanie co prawda to prawda, dobrze prawisz spuszczając w kiblu książke nic nie zdziałamy a jedynie zatkamy latrynę. A niszcząc książke hm no skoro ktoś zapłacił za to gów*o jego sprawa, ja bałbym sie tego świnstwa dotknąć. Drodzy sadolowie jeśli chcecie zaszkodzić muslimowi poznajcie się z którymś bedzcie goscinni na 10 minut zaproponujcie coś dobrego do jedzenia i picia a w jedzeniu szyneczki nałóżcie czy cos, a potem mu powiedzcie by sie zgorszył