Postkomuna ? Aparatczyki ? Bez jaj - bo pomysle że 'łykłeś' te brednie kurdupla jak klasyczny 'ciemnylud'...
W platfusiarni czyli u durngo grzesia jest mniej byłych komuchów niż w pisie - u swetru to już wogóle margines - nie wiem jak można łykać te pisopartyjniackie kocopały i to jeszcze wyprodukowane przez partyję która na czele komisji etyki wystawia byłego komuszego prokuratora... z tych jełopów którzy nie potrafią dobrze ogarnąc nawet własnego bezpieczenstwa (w połtora roku tyle kolizji rzadowych fur co platfusy w osiem lat) rozsądny i myslący człowiek (niezależnie od politycznego skrzywienia w prawo czy lewo) powninien sie jedynie nabijać bo tam wogóle nie ma z kim ani jak polemizować - przecież to są kolesie którzy po żenującym blamażu 27:1 ogłosili swoje spektakularne zwycięstwo - a to jest robienie wprost gejszy z logiki a z ludzi dałnów... a tego kurwa nie trawie
jestem przekonany do moich racji, bo wydają mi się sensowne tezy o manipulacjach madiów głównego nurtu, jestem przekonany, że spełniają one rolę propagandową i z mijania się z prawdą uczyniły sobie sport.
Dla tego pomimo, że trąbią o jakimś blamażu 27:1 ja nie uważam, że jest się czego wstydzić. Jednomyślność i nie wychylanie się z tłumu to cnota w systemach autorytarnych a nie w demokracji.