Cytat:
Lepsza strona Polskiego rapu
Człowieku robisz wstyd ludziom słuchającym prawdziwego rapu (NWA, Snoop, 2Pac, WC, Biggie, Masta Ace, Gangstar, Cypress Hill, jest też paru reprezentantów dobrej muzyki rap w PL, między innymi : Slums Attack, Małpa, Molesta, OSTR, PFK, K44, Tede, ZiP Skład, Killaz Group, 3 Wymiar i kilka innych wartościowych ekip/wykonawców których nie wymienię, bo po prostu zbyt długo by to zajęło), którzy i tak nie mają łatwo na tym portalu , WSRH od dawna (Solówka Słonia, gdzie gimbusy zajarały się Love Forever i jest to jedyny track który znają) jest gównem robiącym szajs dla gimbusów, podobnie jak Pezet (który u mnie ma wieczne propsy za płyty z Noonem, ale teraz jest pedałem w rurkach nawijającym pod dubstep). Krew mnie zalewa gdy widzę fanów tego duetu, lub idiotów wpisujących sobie w rubryce "szkoła" na fb WSRH. Zresztą na YouTube
Kod:
/watch?v=Z9XaSIKiXqI
jest filmik ukazujący prawdziwą twarz Słonia, osrany pajac który nie pomoże własnemu ziomkowi. O Ciepłej Strefie i Firmie nawet się nie wypowiem bo dla mi jako komuś kto siedzi w tej muzyce około 15 lat jest wstyd że coś takiego istnieje.
genghiskhan napisał/a:
ale w rapie nie ma ani przekazu ani formy
Może po prostu nie możesz/ nie umiesz ich znaleźć, albo źle szukasz?
Sprawdź to i zhejtuj..
lub
/watch?v=xFo4J-9L3p
/watch?v=xCSfqTagvZo
Pozdrawiam otwartych na inne kultury/inne światopoglądy, a ograniczeni debile -
Słonia zamiata jedna zwrotka, którą on sam dawno temu nawinął
Cytat:
Pewnie robisz wrażenie na 14 letnich dupach, jesteś cripsem od czasu jak masz na myspace Snoopa, chcesz być jak 2Pac a jesteś obsrany jak nocnik